Generelt

3 tips til dig der vil renovere dit badeværelse så billigt som muligt

Badeværelset er et dyrt rum at renovere, men det behøver ikke at være så dyrt som det kan være. Der er flere ting som du kan vælge at gøre, så renoveringen ikke bliver helt så dyr. Så går du og drømmer om at renovere dit badeværelse, men har du ikke helt råd til den store omgang, så få tre tips til at renoverer billigt her.

Gør så meget som muligt selv

Har du tapet på væggene, så kan du sagtens selv fjerne det. Det koster ikke andet end din tid og du vil dermed spare mange penge på denne post. Med en tapetafdamper går det endda super let at fjerne gammelt tapet. En tapetafdamper gør nemlig det, at den varmer og fugter det gamle tapet så meget op, at det er lige til at pille ned. Så med en tapetafdamper sparer du ikke blot penge, du sparer også tid. Du kan læse mere om en tapetafdamper lige her.

Gå efter billigere materialer

Noget af det der også er rigtig dyrt ved at renoverer sit badeværelse er badeværelseselementerne. Prisen på dem løber nemlig lynhurtigt op og så bliver det en dyr omgang. Men du kan vælge at bruge nogle billigere alternativer til en start og stille og roligt sparer op til de dyre materialer. For eksempel er et bruseforhæng langt billigere end glasdøre til brusenichen. Så hvis du vælger et bruseforhæng til en start, så kan du altid skifte det ud, i takt med at din opsparing stiger.

Pynt med små nips ting

Man kan også gøre meget for sit badeværelse ved at pynte det op med små nips ting. Du kan for eksempel tilføje et par planter og nye håndklæder til dit badeværelse. Du vil blive overrasket over hvor meget det også hjælper på udseendet af ens badeværelse.