Webshops

Af alle rabatkoder jeg har fået var jeg gladest for min Zalando rabatkode

Jeg shopper en del online, både tøj og alt muligt andet, og gennem tiden har jeg prøvet at få rabatkoder fra alle mulige forskellige steder og udbydere, og det er sådan set rart hver gang en rabatkode tikker ind. Men nu er jeg så blevet spurgt om, hvilken rabatkode gennem tiden, der har betydet mest for mig, og nu har jeg mit svar klar. Jeg må sige, at det var en Zalando rabatkode som jeg en gang fik på et tidspunkt, hvor jeg virkelig havde brug for den. Jeg havde nemlig lige fyldt en hel kurv med varer inde på Zalandos side, og så fik jeg en Zalando rabatkode, som gav mig tyve procent på hele baduljen, og det var altså ikke så helt lidt. Jeg sparede faktisk mange hundrede kroner, og det var en hel vild følelse.

 

Jeg vidste ikke at jeg ville finde den Zalando rabatkode

Jeg havde jo allerede besluttet mig for at jeg ville købe tøjet uanset hvad, og da jeg så fik den Zalando rabatkode, som kunne give mig rabat på hver eneste vare, så var det helt vildt, og så købte jeg det med det samme med en rigtig god følelse i kroppen. Jeg synes det var en virkelig god rabat, og den lå langt over sådan noget ”spar 50 kr.” og hvad der nu ellers findes af rabatkoder på nettet. Min Zalando rabatkode har med andre ord været den klart bedste rabatkode, som jeg nogen sinde har haft, og den har gjort mit bånd med Zalando stærkere end det i forvejn var – så se, det kan der også komme ud af at udlevere en Zalando rabatkode. Jeg vil faktisk helst købe tøj hos dem nu, og det står ikke til at ændre. Læs mere her.