Artikler

De sidste højbede

 

Jeg har lige været i gang med et kæmpe højbede projekt på arbejdet. Det har sjovt nok begået sig på at lave højbede for kommunen. Det har ikke lige frem været det sjoveste at lave hver dag. Det er dog sådan, at det rent faktisk har været okay. Der er jo ingen tvivl om, at når man går så lang tid med de samme højbede, som skal laves dag ud og dag ind, at det så godt kan blive lidt kedeligt. Normalt har jeg dog slet ikke noget imod at lave højbede, og det var også derfor, at det rent faktisk har været fint nok at lave højbede. Det er altså ikke noget jeg direkte har haft noget imod. Heldigvis har jeg også gået sammen med en god ven, og der har virkeligt slet ikke manglet noget. Det er altså virkeligt sjovt, og jeg er sådan set bare glad for, at når alt kommer til alt, at man så virkeligt kan komme til at gøre det hele. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når jeg først har fundet ud af, hvad der skal ende med at ske, så er der ingen tvivl om at højbede er fede.

De fedeste højbedehøjbede

Det er nemlig sådan, at denne gang, har det nemlig været nogle ret fede højbede, og derfor har det faktisk også været ganske udmærket at lave. Det er altså også derfor, at jeg virkeligt elsker mit arbejde så meget. Der er jo ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så kommer det virkeligt til at gå ret hurtigt, og jeg er sådan set bare glad for, at jeg fik denne opgave med højbede i første omgang. Der er dog heller ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så ville jeg gøre det hele igen. Jeg er altså lidt af en fan af højbede, og derfor kan jeg bare ikke få nok.