Asien

Den fedeste rejse til Vietnam

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste rejse til Vietnam og jeg mener virkeligt den fedeste. Jeg kan ikke forestille mig, at der nogensinde er nogle mennesker der har haft en federe rejse til Vietnam og derfor er jeg også helt oppe at køre. Jeg kan ikke forestille mig, at der nogensinde er nogle mennesker der har haft en federe rejse, og det at jeg var i dette land, betyder altså helt sikkert også et eller andet. Jeg har det som om, at jeg har lært et eller andet som jeg rent faktisk ikke var meningen at jeg skulle have lært og vidst, men nu hvor jeg ved det, så er det klart det bedste der nogensinde er sket for mig, og det er altså heller ikke muligt at glemme dette for mig. Det er klart også derfor, at jeg er helt vild med at rejse til Vietnam en anden gang. Jeg skal dog lige spare lidt op, og når jeg har gjort det, så kan du også godt regne med, at jeg er på vej på min anden rejse til Vietnam.

Nummer to rejse til Vietnam

Det er altså som om, at jeg ikke kan holde mig væk, og jeg har virkeligt lyst til at komme af sted igen. Jeg er faktisk slet ikke sikker på, hvordan det overhovedet kan betyde at jeg endnu ikke er taget af sted. Det er dog kun på grund af penge, og der er faktisk ikke andet end de økonomiske forhold der holder mig i Danmark, og fra at jeg kan komme på min anden rejse til Vietnam. Det er også derfor, at jeg virkeligt glæder mig til at jeg er økonomisk uafhængig. Det vil nemlig betyde, at jeg kan komme på endnu en rejse til Vietnam, og det kan jeg af gode grunde slet ikke vente med sker.