Blogs

Den moderne maler

De fleste personer vil højst sandsynlig forbinde en maler med pensler, malerbøtter og en malerrulle, fordi det er sådan en maler i mange år, har udført hans arbejde. Dog stemmer dette billede af en maler, ikke helt overens med hvordan maleren i dag udfører hans arbejde. Han bliver rigtig nok stadig de traditionelle værktøjer til nogen opgaver, men den moderne maler har andre og mere effektive værktøjer, som han benytter til at gøre arbejdet hurtigt og effektivt. En malersprøjte er for eksempel et vigtigt værktøj for den moderne maler. Sådan en maskine kan hurtigt male lofter og vægge, med et pænt og jævnt resultat. Opfindelsen af denne maskine har sparet mange malere, mange timers malerarbejde, fordi man med en malersprøjte kan male et loft på under halvdelen af den tid det ville tage med en malerrulle. Andre maskiner den moderne maler har i hans værktøjskasse er værktøjer til at fjerne gammel tapet eller slibe overfalder med. Da man skal huske på, at en maler ikke blot maler overflader, han skal også sørge for at overfladerne er rent og klar til at blive malet. I gamle dage kunne en maler bruge lang tid på, at skrabe gammel tapet af væggene. I dag kan han nøjes med at tænde hans tapetafdamper og nemt få dampet tapet af væggene, ved hjælp af hans moderne maskine.

Tid er penge for en maler

Der er ingen tvivl om, at ny teknologi og maskiner har sparet malerne for mange timers arbejde og i sidste ende har de derfor tjent flere penge. Da en maler i løbet af en arbejdsuge kan nå flere opgaver ved hjælp af de effektive værktøjer og derved tjene flere penge.

Den moderne maler har derfor haft stor gavn af udviklingen af diverse malerværktøjer, som over i løbet kan sikre kunden et pænere resultat, de vil sætte større pris på.