Kender du det med at bo i et hus, hvor man skal gå og renovere på alt muligt, og hvor tingene bare ikke lige helt fungerer sådan som man gerne ville have dem til at fungere. Det gør jeg, for det har jeg en gang prøvet. Nu er jeg så kommet i tanker om, at det er dejligst at have et nyt hus, så det er noget af det næste, som jeg gerne vil gå efter at få opfyldt i mit liv. Et nyt hus vil kunne gøre lykken for mig. Et nyt hus vil jeg på alle måder elske at have, fordi det giver så stor en frihed, som jeg ikke mener at jeg før har haft.

Denne frihed giver et nyt hus

Det er sommer. Hvad har du lyst til at lave? Du vil måske gerne ud at rejse og ud at forkæle dig selv. Nu skal du så høre, hvordan du kan gøre det, alt efter om du har et nyt hus, eller du har et hus, som ikke er nyt. Hvis du har et nyt hus, så kan du sådan set bare tage ud og rejse, hele sommeren, hvis det er det, du har lyst til. Hvis du derimod ikke har et nyt hus, så skal du sætte mindst to uger af hjemme til at gå og renovere på tag, og ordne alt muligt på huset i det hele taget, og så har du måske kun en uge tilbage at rejse i, før du skal tilbage på arbejde. Så der kan du se, hvilken frihed et nyt hus kan give. Og det er altså ikke at kimse af at have frihed til at nyde sin sommer, og resten af året for den sags skyld også.