Generelt

Derfor har dit byggeprojekt brug for en certificeret statiker

Er du I gang med et større byggeprojekt. Det er ligegyldigt om det er et mindre personligt projekt, eller om det er større projekt i samarbejde eller igennem et firma. Uanset projektet, hvis du skal have noget bygget, kan det altid betale sig at få en certificeret statiker, altså en ingeniør ind over projektet og beregningerne. Der er nemlig mange beregninger der skal regnes ud på en gang, og mange penge som bliver spildt, hvis blot en enkel af disse beregninger er forkerte. Så hvorfor ikke gå over på den sikre side?

Kald en spade for en spade

Når det kommer til større projekter, om end det er dit eget mindre projekt eller et stort et i firmaet, så kan det altid betale sig at få de professionelle til at hjælpe med det. Ligesom med kager, hvis det er en stor nok kage, så burde den professionelle bager tage sig af det. Du ville heller ikke bage bryllupskagen selv, ville man det? At bygge noget som helst er altid et stort projekt, så hvis ikke du vil have de professionelle fuldkommen overtager alt arbejdet, så kan det altid betale sig, i det mindste at få en statiker ind over tegningerne og beregningerne.

Og de er også praktiske til andet end blot selve tegningerne. De kan nemlig også beregne priser og gebyrer på selve længderne og højderne. De ville kunne give dig et estimat for hvor meget du højst sandsynligt skal af med. Det kan også være en vigtig part. Hvis nu det viser sig, at det bliver for dyrt, så kan du nå at trække stikket ud, inden du mister for mange penge. Eller du kan nå at samle nogle flere, inden du for alvor går i gang med byggeprojektet. Når dette foregår så tidligt i faserne!