Jeg kan godt lide at shoppe lidt rundt i alle de e-juice varianter og forskellige slags, som der findes. Og det kan jeg godt, fordi jeg godt kan lide at smage noget nyt, og jeg rigtig gerne vil gå langt for at prøve noget nyt frem for bare at hænge fast i den samme gode gamle e-juice for resten af den tid, som mit rygestop forløber sig over. Det er det, som jeg har det bedst med, når det kommer til e-juice, og udover at være noget, som jeg har det godt med, så er det også noget som jeg synes gør det hele meget sjovere. Det kan nemt være sjovt at få en ny variant af e-juice med hjem fra handlen en dag og så skulle skynde sig hjem og smage om den er ligeså god som den sidste e-juice, man havde.

Jeg har over tid prøvet mange forskellige e-juice

Når jeg nu har det sådan, som jeg lige har fortalt at jeg har det, så kan det vel ikke komme bag på nogen at jeg har prøvet rigtig mange forskellige e-juice, og at det er noget, som jeg går rigtig meget op i, kan det vel? Det har jeg i hvert fald. Jeg vil altid rigtig gerne smage en ny. Og det kan jeg blive ved med, meget hellere end at skulle ud i en situation hvor jeg bare køber den samme e-juice flere gange i træk bare fordi at det hele allerede er gået hen og er blevet til en vane. Nej, på den anden måde er det hele virkelig meget sjovere. Det er helt sikkert at det er sådan, det er for mig, og at det er derfor jeg altid prøver en ny e-juice, som jeg gør.