Du kender det godt, ja vi kender det alt for godt allesammen. Drømmerejsen, den rejse du har drømt om hele livet, trænger sig mere og mere på i tankerne. Hver gang du er begyndt at spare op til den, er der kommet noget andet i vejen. Ikke for rejsen, men for opsparingen. Der er altid lige kommet en uforudset regning ind ad døren. Eller bilen gik i stykker og havebordet skulle udskiftes. Der er altid et eller andet der gør, at opsparingen til din drømmerejse aldrig bliver større.

Skal du låne til drømmerejsen? Det er sikkert et spørgsmål du har stillet dig selv masser af gange. Har du stillet det højt, så er du garanteret blevet frarådet det. I princippet kan man vel fraråde at låne til noget som helst, med mindre det er til en bolig, som er en langsigtet finansiering.

Alligevel låner vi til alt muligt. Du har måske tidligere lånt til et køleskab, en bil eller har et kontokort til et storcenter. Så hvorfor ikke låne til drømmerejsen? Når du og alle vi andre bliver frarådet at låne til noget så flygtigt som rejser, er det naturligvis fordi, det er noget som er brugt op i løbet af et par uger. Det er ikke noget, du har gavn af i flere år, som for eksempel et køleskab eller en bil.

Californien rundrejser

Californien rundrejser

Spørgsmålet er så, om du får sparet op til den rejse, som du har drømt om. Og om du kan nå det inden du måske bliver for gammel til at gennemføre den, eller der kommer andre ting i vejen. Som nævnt kommer der sikkert altid noget i vejen for den opsparing, så hvis drømmerejsen betyder noget for dig at gennemføre, skal du måske alligevel overveje, at låne pengene til .

I sådan en situation vil det måske være klogt, at rådføre dig med din bank. Det er ikke sikkert, at banken er særlig villig til, at låne penge ud til en ferierejse, men derfor kan du jo alligevel godt tage et møde med banken.

Får du afslag, eller vil du undgå at søge banken om et lån, kan du tage et kig på siden lånX eller billiglan.dk som beskriver de øvrige lånemuligheder der findes. Her finder du også betingelser og omkostninger, og kan finde de billigste lånetilbud.