Alternativ behandling

Dygtig Mindfulness instruktør

Jeg er lige blevet Mindfulness instruktør, og det er jeg personligt meget stolt over. Jeg har nemlig forsøgt at blive det i mange år, og nu hvor det endeligt er lykkedes mig, så har jeg naturligvis også svært ved at få armene ned. Det er jo sådan, at det altid har været min store drøm, at blive Mindfulness instruktør. Derfor er det også utroligt fedt, at det endeligt er lykkedes for mig. Jeg kan dermed være i stand til at hjælpe utroligt mange mennesker, og ved at være en Mindfulness instruktør kan jeg altså også gøre det, som jeg tror min skæbne er. Det er ret fedt, og det at have et meningsfyldt arbejde som dette, er jo virkeligt med til at gøre mig til en lykkelig mand. Jeg kan faktisk slet ikke forstå, hvordan der kan være nogle mennesker, som ikke er enige med mig i dette. Det er jo ret vildt at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at det på et eller andet tidspunkt, rent faktisk kommer til at gå op for folk, hvor vildt det rent faktisk er, at være Mindfulness instruktør. Det og ikke mindst, hvor svært det er at være.

Svært at blive Mindfulness instruktør

Det er jo for det første svært at være Mindfulness instruktør, men derudover så er det altså heller ikke ligefrem nemt at blive. Der er faktisk mange der mener, at det at blive en Mindfulness instruktør, er noget af det sværeste man kan gøre. Det kræver simpelthen et så stort overskud og ikke mindst indsigt i livet, at det virkeligt også er svært at forklare til folk, hvordan det kan være så svært. Det at det er svært at forstå hvad en Mindfulness instruktør laver, er jo også en god måde at forklare på, hvor svært det er at blive Mindfulness instruktør.