Artikler

E-juice på ny flaske

En helt ny flakse designet specielt til e-juice: http://www.equit.dk/e-juice/, har vist sig at kunne holde på e-juicens delikate smag, men er samtidig op til 40% lettere end originalen. Kun igennem års forskning har man kunne skabe en så innovativ flaske til e-juice. Når flasken kommer på markedet, forventes det, at den vil skabe en revolution indenfor e-juiceverdenen.

Desuden forventes det, at man vil transportere mere e-juice på samme mængde plads, således at forhandlerne kan sælge endnu mere e-juice til deres kunder.

Ultimativt vil denne nye form for flaske til e-juice kunne hjælpe miljøet, idet at den samme mængde e-juice kan blive transporteret med færre skibe og lastbiler.

Desuden vil den, udover at redde miljøet, garantere en revolution indenfor smag, idet at flasken langt bedre end sine forgængere kan holde på den delikate aroma fra e-juicen. Den garanterer altså, at din e-juice altid vil smage som hvis den kom direkte fra e-juicefabrikken.

Desuden er der ingen tvivl i det videnskabelige miljø, om at denne nye flaske vil kunne gøre e-juice endnu mere udbredt blandt befolkningen, idet at flaskens lethed, gør den ideel til at have i lommen når man går rundt.

Denne nye form for mobilitet kan gøre det endnu mere behageligt at være e-cigaretsryger. Der er altså ingen tvivl om, at man som forbruger får en endnu bedre oplevelse igennem dette nye, revolutionerende produkt. Desuden kan den gøre, at smagen får en forlænget holdbarhed, således at man kan bruge sin e-juice over længere tid, og altså kan ryge når det passer en, istedet for hele tiden at skulle tænke på holdbarhedsdatoer på sin e-juice. Men bedst af alt er den nye smag, som denne revolution inden for e-juice muliggør. Denne flaske vil kort sagt ændre alt inden for e-juice.