Hus & Have

EJendomsmæglere i Roskilde hjælpes af nyt koncept

En ny tjeneste gør det nemt for ejendomsmæglerne i Roskilde at komme i kontakt med flere potentielle klienter og derved muligt omsætning i deres forretning.

Der er tale om ejendomsmæglerportalen Salea.dk, der har til formål at sende boligsalg som opgave i udbud i en landsdækkende udbudstjeneste – lidt i stil med tjenester, hvor du kan sende dine forsikringer i udbud eller måske opgaven til en bogholder.

I Roskilde har Salea.dk allerede tilknyttet flere af byens ejendomsmæglere. Skal indbyggerne i Roskilde i fremtiden bruge en mægler kan de derfor sende opgaven i udbud med Salea.dk, der sørger for at indhente tilbud fra 3 ejendomsmæglere i og omkring Roskilde.

De ejendomsmæglere der er med i konceptet får tilbudt at komme i kontakt med flere potentielle klienter, hvorefter det er op til den enkelte mægler at konvertere leadet til en kunde. Lykkes denne mission tager Salea.dk et mindre gebyr.

Du kan se mere om hvordan det fungerer på Salea.dk’s side om ejendomsmæglere i Roskilde her.

Salea.dk siger selv, at formålet med tjenesten er at hjælpe med at finde den dygtigste ejendomsmægler til en fair pris. Derfor har de også skrevet en udmærket guide til ejendomsmægleres salær, du har mulighed for at læse ved at følge linket.