Alternativ behandling

Erfaring med alkoholbehandling

Hvis der er en derude, som sidder inde med en masse erfaring om alkoholbehandling, så vil jeg meget gerne have den delt. Jeg overvejer nemlig at sende en af mine venner i alkoholbehandling, og jo før jeg bliver klar over hvilken form for alkoholbehandling der er bedst, og hvilken form der er giver de bedste resultater, jo før vil jeg også sende min ven i alkoholbehandling. Det kan kun gå for langsomt, og det er derfor, at jeg sidder og leder efter lidt erfaring med de forskellige metoder. Jeg er interesseret i lidt viden om, hvad de forskellige programmer indeholder, og jo før du kan hjælpe mig med dette, jo før kan vi jo også få min gode ven i gang med en alkoholbehandling, og jeg er sikker på, at du med din erfaring på området, også kun kan gå for langsomt.

Hurtig alkoholbehandling

Jeg har altså brug for akut alkoholbehandling, og jo før det kommer i gang jo bedre vil det også være for alle. Min ven er nemlig begyndt at splitte alt og alle omkring sig med sit misbrug, og jeg vil da virkeligt mene, at du er nødt til at forstå, at du med en alkoholbehandling er på vej i den rigtige retning, og ikke i den forkerte retning. Det er vigtigt altid at huske på, og allerede ved at acceptere alkoholbehandling er man jo ved at bevæge sig i den rigtige retning. Det er virkeligt fedt at tænke på, og jeg er da også overbevidst om, at det på et eller andet tidspunkt kommer til at gå op for dig, at alkoholbehandling virkeligt er en god ting, jo før du kommer i gang med det, jo bedre vil det faktisk også være for dig. Det er det fede ved alkoholbehandling, og det at man har en lysere fremtid.