Artikler

Et-årigt kursus stor succes – nu kører det igen

Den kendte kursusvirksomhed Bigum & Co, der især har haft mange danske ledige ikursus gennem møllen i form af deres 6 ugers kurser for ledige, har fundet et nyt marked – et, der har vist sig så succesfuldt, at de nu er i gang for anden gang.

Der er tale om et et-årigt kursus i online markedsføring henvendt især medarbejdere i de større danske virksomheder.

Det er svært at finde kompetent personale, der kan bistå med fx PPC-annoncering, søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering – men med den et-årige uddannelse fra Bigum & Co har man mulighed for at skabe sin egne kompetente medarbejdere, der kan hjælpe med at skaffe flere penge ud af ens website.

Kurset koster omkring 60.000 kroner, men trods dette har det ikke været et problem at fylde det p første gang – kompetent undervisning i et felt så specifikt som online markedsføring har i lang tid været en mangelvare i Danmark.

Nu kører kurset igen om lidt – og de danske virksomheder har igen mulighed for at sende deres medarbejdere på en af de potentielt mest værdifulde uddannelser / kurser, medarbejderen kan komme på.

Det koster lidt – og det er en risiko, hvis medarbejderen forlader virksomheden. Men hvad hvis man lader være og medarbejderen bliver..?+