Generelt

Få alt samlet på én skærm

En fordel ved at eje en mobiltelefon, er at den altid er et skridt foran. Der kan tages imod telefonopkald fra enhver og alle i hele verdenen. En mobiltelefon fungerer som en mini supercomputer, hvor data i form af billeder, dokumenter og applikationer opbevares et sted.

Med et klik fra personligt data og sociale kontakter, er mobiltelefonen kun blevet mere uundværlig for folk, som bruger teknologiske værktøjer i erhvervsmæssige og private sammenhænge.

Den teknologiske forbindelse

En mobiltelefon har en del af de samme træk som en computer, og forskellen er, at mobiltelefonen kan findes i mindre størrelser end en PC. Billeder på Samsung mobilen består af mindeværdige fotos med stærkt visuelt layout.

Derfor er det essentielt, at der kendes til forskellige metoder for at overføre billeder fra din Samsung mobil til PC. En sikker metode er, at billederne gemmes over på Google Fotos, hvilket er en standard-applikation på Samsung mobilen. Her finder man billeder via en bestemt Google konto eller Internet browser.

Der findes en direkte metode, hvor man overfør billeder fra Samsung til PC. Dette gøres ved brug af et USB-kabel, der tilhører mobilens oplader. Her forbindes Samsung mobilen til computeren, hvor der dukker en filmappe op på skærmen om USB-enheden, hvori man anvender USB-enheden til at overfør billeder fra Samsung til PC.

Overfør fra mobil til mobil

At kunne overføre kontakter fra Samsung mobil til Samsung mobil er en vigtig faktor at kende til, når der sendes billeder fra Samsung mobiler. Når en ny Samsung telefon udskiftes med den gamle, skal data såsom kontakter, billeder og dokumenter overføres.

Overførelse af kontakter til den nye Samsung mobil kan gøres ved brug af Samsung Smart Switch, der er udviklet til at overføre flere typer data til en anden Samsung.