Blog

Får din hest også loppefrøskaller? Det skal den prøve!


Loppefrøskaller er en rigtig god ide til din hest.

Hvis din hest havde mulighed for det, ville den spise mange forskellige urter og frøskaller fra naturen, og derefter er der skabt dette unikke produkt, der sikrer at din hest, får det den har brug for, selvom den går på fold eller står i stald. Hos dangro.com har deres loppefrøskaller en lang række af urter og frøskaller som sikrer din hests sundhed og velvære i hverdagen. Hos dangro.com ser gerne, at du betragter dem som en form for samarbejdspartner på din hests velvære, der kan hjælpe dig til både de rette løsninger og den bedste pris. Derfor giver de også gerne råd og vejledning, hvis du har brug for det. loppefrøskallerDet skal dog også lige påpeges, at, hos dangro.com findes der spande med loppefrøskaller i 1,5kg og 3kg spande, hvilket passer utroligt godt, når man skal købe større mængder. Det mest normale at købe, er 9kg sammenlagt.

Derudover kan du finde yderligere informationer omkring det nye lucerne hø på deres hjemmeside www.dangro.com hvor du kan finde deres e-mail og nummer, hvis du skulle have yderligere spørgsmål omkring deres produkter.

Det er en glæde at se hvor tydelige og hurtige resultater dette produkt skaber, og med de priser som dangro.com kan tilbyde, er der ingen grund til at tage andet end det bedste. Det er deres store erfaring, samt det at deselv elsker heste, der gør at de kan tilbyde de præcise og unikke løsninger de tilbyder. Med dangro.com som samarbejdspartner på din hests velvære, er du sikret kvalitetsstærke produkter til branchens mest fordelagtige priser. Dangro.com ser frem til at levere et produkt som de er stolte af til dig! Tag et smut ind og kig på deres hjemmeside www.dangro.com og tjek priser og produkter ud. De har et bredt udvalg, så din hest, kan spise godt og sundt.