Informationsider

Find bedst i test på Testguro.dk

www.testguro.dk er en forbrugerside fra maj 2014. Hjemmesiden bliver drevet af en gruppe unge mennesker, som har passioneret sig i at teste produkter fra en lang række produktkategorier. I skrivende stund er der udgivet 17 dybdegående tests. Vi har valgt at se bort fra alle eksterne tests og i stedet lave vores egne personlige tests. Resultaterne af vores tests bygger altså på vores egen erfaringer og vurderinger af produkterne. Når vi tester en produktkategori tager vi typisk udgangspunkt i mellem 10 og 30 forskellige produkter. Vi bruger meget tid og ressourcer på at foretage vores tests. Selvom det er en meget tidskrævende proces, forsøger vi på at opdatere hjemmesiden med mindst én ny test om ugen.

Vi ønsker at de danske forbrugere kan bruge vores tests til at købe det bedste produkt indenfor den ønskede kategori. Vi kårer altid en testvinder og vil i enkelte tilfælde også kåre en 2. og 3. Plads. I den forbindelse henviser vi også til en relevant- og troværdig forhandler, hvor man kan købe den omtalte vare. Vi gør meget ud af prissammenligning, så du kan finde produktet til den billigste pris.

 

Foreløbigt har vores forbrugertests taget udgangspunkt i de mest søgte varer på Google. Vi er dog også åbne overfor ønsker fra vores læsere. Der kan være mange individuelle krav til produkter, som kan være svære at tage hensyn til i vores undersøgelser. Derfor står vi til rådighed, hvis du leder efter den bedste vare med udgangspunkt i dine krav og behov. Testguro kan kontaktes via mail, hvor vi vil vende tilbage med svar indenfor 24 timer. Du skal i den anledning også være velkommen til at skrive, hvis du har ønsker til tests, kommentarer til vores indhold eller øvrige spørgsmål. Oplever du fejl eller mangler på hjemmesiden, hører vi også gerne fra dig.