Informationsider

Find den bedste saftpresser

www.saftpresseren.dk er en forholdsvis ny hjemmeside fra 2014. På trods af hjemmesiden kun har eksisteret i kort tid, er det allerede blevet den mest besøgte informationsside om saftpressere. Da hjemmesiden blev oprettet var planen blot at lave en stor test af saftpressere, så de danske forbrugere kunne vælge den bedste på markedet. Efterhånden er der kommet rigtig mange læsere på bloggen, som kommer med mange idéer og ønsker til nye tests og guides. I skrivende stund har vi lavet individuelle undersider til de enkelte mærker. Du har dermed mulighed for at læse om de mange forskellige mærker indenfor juicemaskiner. Vi har bl.a. beskæftiget os med Philips, Hurom, Gastroback og Kuvings.

Vi har stor erfaring med at lave friskpresset juice og deler gerne ud af vores viden. Vi opdaterer ofte hjemmesiden med nye opskrifter, som du kan blive inspireret af. Det er også muligt at kombinere forskellige opskrifter eller endda lave din helt egen opskrift. Der er er rigtig mange muligheder med en juicer, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. I den forbindelse skriver vi også anmeldelser af bøger om juiceopskrifter og juicekure.

Som noget nyt har vi gjort det muligt for vores læsere at skrive direkte ind til os for at få rådgivning. Ligesom med mange andre varer har folk forskellige vaner og behov. Vi hjælper dig med at finde den saftpresser, der passer bedst til dig og dine krav. På den måde slipper du for at betale i dyre domme for en juicer, som ikke opfylder dine behov. I den anledning forsøger vi også at finde den forhandler med den bedste pris. Vi gør meget ud af prissammenligning, da vi har erfaret, at prisforskellen på saftpressere er rigtig stor. Vi kan kontaktes på både telefon og mail, hvor vi svarer indenfor 24 timer. Vi er åbne overfor henvendelser fra både private og professionelle.