Fitness

Fitness i hverdagen

Fitness er noget, mange af os danskere går op i.  Man hører jævnligt i medierne at sundhedsbølgen har skyllet ind over os og den er kommet for at blive. Hvis du spørger tilfældige personer, vil størstedelen svare at det er vigtigt for dem at motionere : f.eks. at gå til fitness og forsøge ellers at leve et så sundt et liv som muligt. Der findes et hav af fitnesscentre rundt om i landet, og alle bliver benyttet flittigt af både unge og gamle. Man kan tilrettelægge fitnessturen, så den passer efter skoleskemaet, jobbet eller interesser da der findes et bredt udvalg af hold man kan deltage på.

Hvorfor går så mange op i fitness?
Ordet siger lidt sig selv. Der findes udelukkende plusser ved denne motionsform og der er mange af dem: man bliver veltrænet, smidig og får en flottere krop. Man bliver sundere og får ligeledes mere overskud i hverdagen.  Man kan ikke sige noget negativt om fitness og det er også en kendsgerning at mange synes det er trendy at deltage i. Hvem ønsker sig ikke en flottere krop eller f.eks. mere overskud i hverdagen?  Personligt har jeg har dyrket motion og gået til fitness i mange år, og det er en vigtig del af min identitet, at leve sundt. Det er velvære.

Det giver mig så meget motivation til at fortsætte med leve sundt, når jeg kigger ind i spejlet og ser, at den indsats jeg ligger i det, har en effekt.  På Fitness og mad kan du ligesom jeg, finde råd og vejledning til, hvordan du selv får en sundere hverdag samt en fitness kostplan. Der er ligeledes masser af tips og inspiration at hente fra andre brugere omkring fitness, træning og kost. Tag et kig på hjemmesiden og find selv ud af, hvordan du kan blive inspireret til en bedre og sundere livsstil.