Alternativ behandling

Fordele ved koffeinpiller

Lige siden at jeg første gang proppede en af de gode koffeinpiller i munden, og jeg kunne mærke effekten, vidste jeg, at jeg altid skulle have koffeinpiller på mig. Det er nemlig sådan, at når alt kommer til alt, så er man simpelthen nødt til at have den form for energi, som man kun kan få fra koffeinpiller, hvis der en dag skulle ske et eller andet, som gjorde, at man enten var nødt til at blive stærkere eller klarere i hovedet. Det er altså virkeligt vigtigt, og det er altså også derfor, at jeg altid bruger koffeinpiller. Det er faktisk også sådan, at når det først er gået op for os, at det så også er sådan, at jeg vil anbefale alle at bruge koffeinpiller til eksamener. Det er jo dumt ikke at bruge når det nu engang pumper ens evner.

Bedre resultater med koffeinpillerkoffeinpiller

Det er jo virkeligt sådan, at man med koffeinpiller får bedre resultater, simpelthen fordi at man ganske enkelt bare er klogere. Koffeinpiller giver altså en adgang til viden man ikke ville kunne have noget helt så hurtigt uden koffeinpiller, og derfor er det jo genialt. Det er jo virkeligt genialt at bruge, og det er helt sikkert, at når jeg fremover skal bruge koffeinpiller til eksamenen, så kommer det både til at have en fysisk effekt på mig, som jeg direkte kan mærke, og ganger man med det faktum at jeg kommer til at have en lille stemme i baghovedet at jeg er på koffeinpiller og derfor er klogere, så kan man jo gange det med den psykiske effekt. Det er helt perfekt, og jeg har overvejet at holde det for mig selv, så jeg ville kunne fremstå langt klogere. Jeg har dog delt ideen med de nærmeste af mine venner, simpelthen af den grund, at jeg virkeligt ved at de også vil få en masse ud af at bruge dem.