Artikler

Fordelene ved brug af et dækapparat

Dækapparater bliver af nogle også kaldt en dækmaskine, og de bliver på nuværende tidspunkt brugt i hobby værksteder og hos mekanikere landet over. Årsagen hertil er at fordelene ved et dækapparat er enormt sammenlignet med at skulle gøre det uden. Nogle af fordelene ved en dækmaskine kan du

se her:

  • Du får effektiviseret dine dækskift i dit værksted, og kan derved servicerer kunder hurtigere, og får derved mulighed for at tage endnu flere kunder ind
  • Du har altså i henhold til overstående fordel mulighed for at ekspanderer mere, og derved øge din omsætning ved hjælp af et dækapparat.

 

De overstående fordele gør altså at det ville være fuldkomment dumt ikke at anskaffe et sådan apparat, da fordelene er enorme sammenlignet med prisen på produktet. Du kan for eksempel hos Nimalift på følgende URL får det til under titusinde kroner:

http://www.nimalift.dk/6-daekmaskine

 

En dækmaskine, også kaldt et dækapparat, har altså en masse egenskaber som blandt andet er følgende:

  • Semi-automatisk svingarm
  • Fast søjle
  • Hjælpearm til let montering

 

Derudover er alle Nimalift’s dækapparater altså CE-godkendt, hvilket betyder at du kan forvente et produkt som har sikkerheden og ikke mindst kvaliteten i orden. Her får du altså et produkt i topklasse, som også er sikkerhedsgodkendt af EU’s mærkningsordning CE.