Børn

Glad for legepladser

legepladserNår jeg ind i mellem ser nye legepladser komme op omkring i samfundet, så kan jeg virkeligt ikke lade være med at blive inspireret, og jeg har faktisk brugt mange af de gamle legepladser rundt i København, til inspiration når jeg har skullet skrive opgaver. Det er som om, at der er en helt særlig energi omkring de danske legepladser, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan der er flere og flere af dem, der får flertal til at blive revet ned. Det passer ikke det kan jeg godt forstå, men hvordan der altid er flere og flere legepladser der bliver revet ned, uden en aftale om, at der skal bygges nye legepladser med det samme, er hvad jeg ikke kan forstå. Det er simpelthen så fjernt for mig, og hvordan der overhovedet kan være nogle mennesker, som ikke er med på, hvor dumt det rent faktisk er at rykke legepladser ned uden at bygge nye, kan jeg slet ikke forstå.

Forståelse for legepladser

Det er altså som om, at folk selv har glemt at de var børn, og hvor stimuleret man som barn blev når man var på legepladser. Det var noget af det bedste, og jeg kan selv huske, at langt de fleste af mine barndomsminder, også i sandhed har været med til at gøre det meget nemmere for mig at vokse op. Jeg ved også at de mange legepladser der er blevet revet ned, ikke længere har muligheden for at gøre dette for andre børn, og det er jo helt klart ikke en god ting. Nedrevne legepladser er jo virkeligt en skidt ting, så længe der ikke bliver bygget nye, og det er jo sådan set bare med til at skabe et behov og et hul som ikke bliver udfyldt. Når det sker, så vil jeg da også selv mene, at vi beder om balladen.