Blogs

Gode råd til dig, der vil sælge din bolig selv

Når du har bestemt dig for helt selv at sælge din bolig, så kan der komme en del udfordringer, som jeg i denne artikel vil forsøge at gøre rede for. Jeg er helt sikkert ikke omkring alle de store og små problemer, der kan forekomme, men jeg prøver alligevel at dække så meget som overhovedet muligt.

  1. Det juridiske

I forhold til det juridiske, så er det altid en god idé at have en advokat eller lignende indover handlen. Hvis du ikke er super dygtig til juraen, risikerer du nemlig at dit salg ikke bliver gjort ordentligt og at der dermed kan opstå komplikationer længere henne i processen. Dette er praktisk og nemt at undgå med en advokat, som har styr på reglerne omkring, hvordan sådanne aftaler indgås. Samtidigt får man et vidne på at handlen er afgjort. Prisen for advokatens arbejdstimer, kan evt. deles op imellem sælger og køber ved aftale.

  1. Annoncering

Når man vælger at benytte selvsalg, er det første problem der opstår, rent faktisk at få solgt hus eller anden ejendom. Derfor er man nødt til at annoncere på anden vis, end de almindelig ejendomsmæglere. Eksempler på, hvordan dette kunne gøres, er eksempelvis reklame igennem facebook grupper der omhandler selvsalg, at snakke med venner og bekendte og at dele salgsannoncen med alle sine kontakter på diverse sociale medier. Derudover har man også en genial mulighed, som lyder på, at man kan lave sin helt egen salgsannonce, selvom man ikke har betalt en ejendomsmægler. Dette kunne for eksempel være sider som klikhouse, der håndterer vanvittigt mange lækre boliger, solgt ved selvsalg.

 

Jeg håber at disse to råd har været brugbare og ønsker dig held og lykke med dit boligsalg.