Artikler

Hvis du nybyggeri i tankerne, så byg nyt hus i dag eller i den nærmeste fremtid

Der er flere af mine venner, der har fået bygget et hus. Den seneste af dem er Søren, som fortalte mig i går byg nyt hus. Men jeg lyttede ikke til ham, for jeg er rigtig bange for at kaste mig ud i sådan et byg nyt hus projekt. Jeg er bange for at noget går galt og min kone bliver rigtig sur på mig. Tænk, hvis jeg bygger et hus, og så ender jeg med at tabe en masse penge på projektet. Derfor vil jeg blot fortælle alle mine venner, at de ikke skal presse mig. Jeg vil ikke høre flere ordre som byg nyt hus.

 

Hvis jeg skal i gang med byg nyt hus projekt skal det være økonomisk forsvarligt

Selvom Søren har presset rigtig meget på, vil jeg ikke gå i gang med sådan et byg nyt hus projekt, før jeg har fundet den helt rigtig samarbejdspartnere til opgaven. Det er nemlig sådan, at Dreamhouse påstår, at de er rigtig gode til at være tillidsfulde og loyale samarbejdspartnere. Derfor vil jeg gerne være sammen med dem, og jeg har i sinde at kontakte dem inden for den nærmeste fremtid, så jeg kan komme i gang med et projekt der har noget med byg nyt hus at gøre. Man skal jo helst øge og sikre den samlede værdi af sine investeringer. Derfor vil de være ret vigtige, når det kommer til mit byg nyt hus projekt. Søren siger, at de ser frem til at høre fra mig, og derfor vil jeg kontakte dem som det allerførste i morgen eller i den nærmeste fremtid. Hvis jeg får bygget et hus, vil jeg gerne have dig til at være den første der kommer og besøger mig. Jeg vil give gratis drinks hver eneste dag.