Erhverv & Økonomi

Hvordan fungerer handlen hos nimalift, med deres varer?

Nimalift.dk har nogle specielle handelsbetingelser, som skal overholdes.
Nimalift tilbyder dig 365 dages fuld returret ved alle salg, gældende fra den dag du modtager din afbalanceringsmaskine. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen. Du kan ydermere returnere varen på vores adresse. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den blev leveret. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. De yder gerne support i forbindelse med returnering af varer. Hvis en vare sendes retur, er det meget vigtigt at varen er pakket forsvarligt ind som ved leveringen. Dette forhindrer evt. fragtskader. Inden varerne sendes retur er det vigtigt at tage kontakt til Nimalift via tlf. eller e-mail, som man kan finde på deres hjemmeside:
Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Derudover findes der en masse andre informationer du kan gå ind og læse om  derinde finder du bl.a. også åbningstider, priser, kontakter med hensyn til mail og telefon og betalingsmetoder. Derudover kan du selv gå ind og læse om handlingsbetingelserne og om hvordan det hele fungere hos nimalift.dk hvis du skulle blive i tvivl. En vigtig faktor i, at handle på nettet er, at du altid skal være sikker på hvad du foretager dig. Ligesom at du skal være 100 % sikker på, hvad du vil købe hos dem. Husk, at pladsen betyder det hele. Hvis du ikke har plads til maskinerne, ville det være dumt at købe dem, selvom du virkelig ønsker, nogle sådanne gode maskiner. Men overordnet set, er nimalift.dk et meget sikkert sted at handle, og de har også en del andre samarbejdspartnere i Asien.