Blog

Jeg kan anbefale en god wordpress support

At have en god wordpress support har for mig vist sig at være guld værd. Jeg bruger open source systemet WordPress til min firma hjemmeside. Det er et gratis system som er nemt at bruge og tilgængeligt for alle.

Jeg installeret selv hjemme siden, det var nemt, min hosting partner har en “one click” install funktion hvor man bliver guided igennem hele processen.

Alt har kørt fint, ja mere end fint, indtil jeg en morgen vågnede op og opdaget at min hjemmeside var blevet hacket, hvad så? Ordene “wordpress hacket” for igennem mit hoved, hosting partneren sagde at jeg skulle finde professionel hjælp, og at de selvfølgelig ikke måtte anbefale nogle.

Så kom jeg heldigvis i tanke om at en af mine venner havde fortalt mig at da han havde problemer med sit website, som også er lavet i wordpress brugte han en suverent firma som er eksperter i wordpress support.

Jeg fik kontaktet firmaet, og de kunne hjælpe, problemet var dog at der måtte gå 8 timer fordi der var en kø af hjemmesider der var blevet hacker, og ikke mindst fordi jeg ringede Søndag morgen.

Jeg spurgte om hvad man kunne gøre for at få hurtigere hjælp, svaret var simpelt “Tegn et wordpress support abonnement”. Ved at tegne et abonnement får man direkte adgang til deres hotline hvor der sidder folk klar hele tiden og er klar til at hjælpe.