Levestil

Jeg sad en dag og talte med min veninde om tøj.

Hun kunne godt bruge noget nyt tøj og var godt træt af det, som hun fandt i butikkerne i øjeblikket. Der var ikke noget som hun bare måtte eje, men hun trængte til noget nyt tøj til den kommende sæson. Jeg spurgte hende om hun havde kigget på nettet. Der findes så mange butikker med fedt tøj, og der er et rigtig stort udvalg. Hun fortalte at hun havde været på lidt forskellige hjemmesider, men synes ikke selv at der var meget fedt de steder hun havde besøgt. Så fortalte jeg hende om online butikken jeg havde besøgt for nyligt og fundet noget rigtig fedt tøj fra NOISY MAY.

Hun havde selv kommenteret den trøje fra NOISY MAY jeg havde på sidst vi mødtes, at den var virkelig fed, og jeg fortalte hende at jeg havde købt den lige præcis der. Hun sagde at det var et forsøg værd. Næste gang vi mødtes gav hun mig et stort langt knus og sagde tak. Det viste sig hun havde fulgt mit råd og havde været ind og kigge på tøjet fra NOISY MAY. Hun havde fundet en masse fedt nyt tøj som var lige hende, så hun var rigtig glad for tippet.

Jeg var rigtig glad for at hun havde fundet noget tøj hun kunne bruge. Jeg shopper ofte tøj fra NOISY MAY i denne butik og nu gør flere af mine veninder det også. De er alle rigtig glade og tilfredse med tøjet og ser ikke mindst rigtig godt ud i det. Min søster så mig i et par bukser fra NOISY MAY forleden dag, og spurgte hvor jeg havde købt dem henne. Nu har butikken fået endnu en fan, min søster som er virkelig glad for sine nye køb.