Alt det andet

Lad os dele erfaringer om solvarme

Du ved helt sikkert noget om solvarme, som jeg ikke ved. Omvendt så ved jeg noget om solvarme, som du ikke ved. Og lad os da så i denne forbindelse fortælle hinanden, hvad vi ved, for det er kun på denne måde, at vi kan få glæde af hinandens viden, og på denne måde kan vi som mennesker også betragte hinanden som ressourcer. Vi er nemlig alle sammen ressourcer, som kan lære noget af hinanden, og det gør, at vores fælles viden bliver meget, meget større, hvis vi deler den. Jeg kan give dig al min viden om solvarme, og du kan så omvendt give mig din, og sammen kan vores viden vokse, blive større, og indgå i en synergi. For sammen kan vi lave de løsninger som vi ikke kan hver især, og sammen kan vi inspirere og lære af hinanden. Det gælder med solvarme, og det gælder på samme måde også med alle andre ting.

Her kan vi dele vores viden om solvarmesolvarme   4

Her er et sted, hvor du kan dele de informationer, som du allerede kender til om solvarme. Jeg kan også selv dele min viden og mine erfaring med dig. Og ja, du forstår vidst, budskabet uden at jeg bliver nødt til at pensle det mere ud end det allerede er blevet gjort. Det, som det i sidste ende vil ende ud med bliver en form for et mødested for alle, der ved noget om solvarme, så de kan mødes og se hvad andre ved, og hvilken viden, de selv har. På denne måde bliver det den ultimative database som alle der er interesseret i solvarme kan mødes i og selv blive klogere samtidig med de også selv hjælper med at udvide andres viden. Altså den synergi, som jeg tidligere talte om.