Artikler

Lagerhotel til salg

Jeg har efterhånden drevet det samme lagerhotel i mange år, og nu hvor jeg har tjent så mange penge som jeg mener jeg skal bruge resten af mit liv, så vil jeg faktisk gerne sælge det. Der er ingen tvivl om, at jeg har nok penge til at leve resten af mit liv. Jeg har trods alt tjent en del penge på at drive dette lagerhotel. Der er så heller ingen tvivl om, at med de penge jeg kommer til at lave med salget af dette lagerhotel, at jeg så virkeligt kommer til at kunne feste resten af mit liv. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at det virkeligt er lækkert, og jeg er simpelthen så glad for at dette er min mulighed. Jeg kan slet ikke forstå at jeg har været så heldig, og har kunnet passe dette lagerhotel i så meget fred og ro.lagerhotel Der er stort set ikke en eneste der har udfordret mig, og jeg har altså som sagt haft det hele stort set for mig selv. Det har virkeligt været et godt marked for mig, og jeg har stille og roligt kunnet øje min indkomst. Der er ingen tvivl om, at mit lagerhotel virkeligt har tjent mig mange penge.

Salget af mit lagerhotel

Det er faktisk også derfor, at jeg ikke har tænkt mig at sælge mit lagerhotel til hvem som helst. Jeg har tænkt mig at sælge det til den rette, og eftersom at jeg er ret uafhængig økonomisk, så syntes jeg faktisk også at det er ganske fint at gøre. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så vil jeg gerne give en anden mand, den samme mulighed for at få den samme gode forretning med et lagerhotel som jeg har haft. Der er ingen tvivl om, at der er mange af kunderne der automatisk vil komme igen alligevel.