Artikler

Last minut rejse til Malta med kæresten

Så har jeg bestilt en ferie, det har jeg aldrig prøvet før. Eller det har jeg, men denne gang har jeg bestilt en ferie hvor jeg rejser allerede i morgen.! Faldt over en last minut rejse, eller faldt faktisk over en række last minute rejser, hvor jeg så valgte en dejlig tur til det dejlige Malta. Har forstået på mine venner at jeg har været heldig. Jeg blev anbefalet af nogle kammerater fra studiet at jeg burde tage på en afbudsrejse med kærsten nu hvor vi havde fri de næste 2 uger.

 

Så nu skal jeg ud og nyde det Maltesiske de næste par dage sammen med kæresten. Jeg har nærmest sommerfugle i maven, bankende hjerte! Elsker det spontane og det uventede må jeg indrømme, hvor jeg for det ene øjeblik skal være hjemme og næste øjeblik skal jeg på bo på dejlig 4-stjernet hotel i Malta. Skal endda rejse allerede i morgen tidlig klokken 4! Det er helt vildt!

Det er ikke sidste gang jeg skal opleve dette, og skal da i hvert fald anbefale det til alle og en hver! last minute rejser er dumt ikke at vælge, man sparer virkelig høje procenter! Nogle havde fulpension, andre halv pension. Jeg valgte fri morgenmad og aftensmad, da jeg og Ida venter at vi skal ud og nyde naturen og restauranterne og cafeerne om dagen! Man kunne også vælge last minute rejser til Tyrkiet, og Bulgarien, og sågar Afrika – Men jeg har aldrig været på Malta før og det var sådan set og her jeg sparede virkelig mange penge. Alle burde prøve lykken! Det kan kun anbefales at gøre brug af afbudsrejserne, hvis man ikke har noget at lave, og hvis man ikke har mange penge. Men hvad faen, det handler ikke kun om penge. Den spontane følelse er altså ret vild!

Du kan selv finde last minute rejser herinde: http://www.lastminute-rejser.dk/