Børn

Legetøj i julegave

Legetøj i julegave

Det er næsten ikke til at tro, lige om lidt er julen over os igen, og december bringer båder glæder, irritation og udgifter til os alle sammen. Men de familiære stunder vi tilbringer sammen, kan ikke byttes for penge. Vi bruger længere og længere tid på arbejdsmarkedet, for at kunne gøre det godt for sig selv, men også hinanden. Derfor er det vigtigt, når man køber sine gaver, at man bruger sine penge fornuftigst.

Til de store

Og her er ”de store” i overført betydning – det kan ganske vel være dig selv – læseren af denne artikel. Her er nemlig tale om de sidste nye produkter indenfor konsol verdenen. Playstation 4 og Xbox One to store kanoner indenfor hjemme underholdningsbranchen, og her fås virkelig noget for alle aldre. Man kan deltage socialt med hinanden, når man spiller spil sammen, men man kan også fordybe sig alene i en filmisk novelle uden lige. Playstation og XBOX bør altid være at finde et sted i huset, om det så er den lille eller store drengs soveværelse! Konsollerne er velegnede både pige og dreng, såvel som mand og kvinde.

Til de mindre

Her skal legetøjet gerne være funktionelt, fælles for drenge og piger kunne være LEGO. Man kan bygge noget sammen, og endda sammen med en voksen, hvilket de fleste børn synes er rigtig fedt. For piger kunne diverse dukker dog også være et hit, og for drenge, dukker eller våben de kan bruge til at lege krig mod hinanden med. Til denne gren er også fodbolden, som er populære både bland piger og drenge.

Til de mindste

Her skal legetøjet bare være fyldt med farver og have funktionalitet som at være lækkert at bide i, i tilfælde af, de er begyndt at få tænder. Ligeledes må det gerne larme, så de forstå der er en effekt fra handling og reaktion – at når man ryster kuglen, den så siger en lyd, det gør legetøjet interaktivt for de små og stimulerer dem.
Find de bedste Priser på legetøj her