Er du træt af at gå rundt med en irritabel tarm, som gør at du føler til utilpas lige meget hvor du er. Det kan være en slem omgang, at gå rundt med for meget luft i maven, oppustet mave, rumlen i maven, føle man ikke kan mærke når man skal på toilettet, eller andre lignende symptomer.

Alle der har prøvet eller stadigvæk har en irritabel tarm, kan uden tvivl bekræfte at det kan være svært at holde ud. Mange føler at de slet ikke kan være tilstede nogen steder, hvilket kan gå ud over deres sociale verden. Hvis de siger tak til alt for mange ting, ender det med at blive en dårlig vane, og man bliver mere asocial. Hvis du har det dårligt, vil du helst ikke have at andre skal se det, derfor gemmer du dig.

Hvis du gerne vil tilbage på rette kurs, altså tage med til nogen arrangementer, en tur i byen eller noget helt tredje, og samtidig have den gode følelse, af at føle sig tilpas. Så får du her et rigtig godt råd, som uden tvivl er det bedste. Med ændringer i din kost, kan du hurtigt forbedre dine symptomer, eller få dem til at forsvinde helt!

Low FODMAP Diet, er en helt vild effektiv diæt, som har hjulpet rigtig mange mennesker af med deres tarm og mave smerter. Kurens varighed afhænger af hvor mange smerter du har, altså hvor skidt det egentlig står til. Det tager et sted imellem 4 til 8 uger, og du kan igen føle dig godt tilpas. Allerede efter de første 2 uger, burde du mærke store fremskridt.

Der findes også rigtig mange gode ebøger til næsten ingen penge, som er fyldt med mange gode opskrifter, hvis du ikke kan finde på nogen gode retter, eller hvis du er træt af at spise de samme retter hver dag.