Alt det andet

Min bror har altid haft tandlægeskræk

Min bror har altid haft tandlægeskræk, så hans besøg hos en tandlæge var højst sjældne. Det undrede os andre i familien lidt, men jeg havde før hørt om personer som led af en skræk og en frygt for tandlægestolen.

tandlægeEn dag kom jeg tilfældigvis gående forbi en tandlæge i Taastrup og så, at de havde en klinik med meget imødekommende udseende. Jeg kom i tanke om min bror, hvorfor jeg stoppede op og gik ind i tandlægeklinikken. Personalet var meget søde og imødekommende, og tog sig god tid til at fortælle om deres services og priser. Her kunne min bror sagtens føle sig velkommen i trygge rammer, og hvem ved, måske komme sin tandlægeskræk til livs? Jeg fik en folder med hjem og samme aften bad jeg min bror se på tandlægens hjemmeside,http://grevetand.dk/.

Jeg fortalte ham om den dag jeg havde været i Taastrup og stødte tilfældig på tandlægeklinikken på vej hjem. Han var meget skeptisk på grund af hans tandlæge skræk, men lovede at ville overveje det. Jeg havde sidenhen glemt alt om mit besøg hos tandlæge i Taastrup, men noget tid senere mødtes jeg med min bror og han smilede bredt med de flotteste hvide tænder. Han blev ved med at smile bredt og jeg forstod først ikke hvorfor. Så fortalte han at han havde besøgt tandlægen jeg anbefalede og han var rigtig glad for resultatet – han var oveni købet kommet sin tandlæge frygt til livs.

Siden dengang benytter han altid den samme tandlæge i Taastrup og hvis snakken falder på tænder og tandlæger, anbefaler han altid sin tandlæge Taastrup som hjalp ham af med tandlægeskrækken og fik ham til at gå til regelmæssig kontrol med glæde. Jeg er også begyndt at benytte tandlæge samme sted og anbefaler det søde personale under gode trygge rammer til venner, kollegaer og familie.