Artikler

Min far blev rigtig gode venner med vores nye vicevært fra ejendomsservice København

Mit navn er Cecilie, og jeg er femten år gammel. Jeg vil gerne dele min historie om ejendomsservice København og deres vicevært med jer. For tre år siden huskede jeg min far som en bitter mand, der ikke rigtig har nogle gode venner. Jeg har altid ønsket, at min far skulle få en god ven, han kan dele sine passioner med. Min fars passioner drejede sig primært om sådan noget som håndværk og ejendom. Derfor ville en god vicevært være en oplagt kandidat som ven for min far. Jeg satte derfor pris på det, da min far bestilte en vicevært fra ejendomsservice København. Det viste sig, at ejendomsservice København havde en masse søde og dygtige viceværter.

 

Min far og hans forhold til viceværten fra ejendomsservice København

Efter min far fik stiftet bekendtskab med viceværten fra ejendomsservice København blev han til en helt anden person. Det var som om viceværten, Lars, var hans bedre halvdel. Min far begyndte at købe blomster til min mor helt spontant efter han blev god venner med viceværten, Lars. Det var som om, at de to var skabt for hinanden. Nogle nætter var min far ude med Lars helt til morgenstunden. De tilbragt rigtig meget tid sammen. Derfor vil jeg nu takke ejendomsservice København for at have gjort min far til en bedre person. Nu er min far mere kærlig på grund af ejendomsservice København. Derfor vil jeg nu fortælle alle mine venner, om alt det ejendomsservice København har gjort ved min familie. Min mor overvejer nu at flytte et andet sted, fordi hun tænker, at Lars har gjort et godt eksempel og kan udfylde hendes rolle til punkt og prikke. Det er noget, jeg har oplevet gennem flere år og nu vil jeg sådan set blot konstatere det.