Hus & Have

Min første tagdækker

Jeg kan den dag i dag stadigvæk huske min første dag som tagdækker, og hvor hård jeg syntes den var. Jeg skal da indrømme, at der som tagdækker den dag i dag, stadigvæk kommer nogle hårde dage, som også kan tage pusten fra mig. Jeg tvivler dog på, at der er så meget som en eneste dag der har været lige så hård som de dage i den første uge som tagdækker. Det var helt vildt hvor hårde de var, og hver eneste dag jeg kom hjem fra arbejde, så lagde jeg mig også bare i sofaen. Jeg kunne simpelthen ikke mere, og det var kun fordi, at jeg i starten blev betalt så godt som tagdækker, at jeg også fortsatte. Sidenhen er jeg dog blevet glad for at være tagdækker, og det er faktisk begyndt at være ret sjovt. Specielt når vi får en ny tagdækker, som også har verdens hårdeste første uge. Det er altså ret vildt at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at det snart kommer til at ske igen.

Ny tagdækker

Det er virkeligt sjovt, når der kommer en ny tagdækker, og det er altid den samme historie. Det sker dog af og til, at vi har en tagdækker der ikke kan holde det hårde arbejde ud. Det er simpelthen for hårdt at være tagdækker for dem. Det kræver dog kun, at man holder ud i et par måneder, og så vil ens krop have vænnet sig til det hårde arbejde. Efter det begynder det altså at være fedt, at være tagdækker og man kommer hurtigt til at være en god tagdækker. Det gjorde jeg selv, og jeg vil næsten mene, at jeg den dag i dag, faktisk er en af de bedste tagdækker der overhovedet findes herhjemme, hvis ikke den bedste tagdækker af os alle sammen.