Artikler

Min søster kom på besøg en dag og trak en lille pose op af sin taske

Inde i posen var der blandede bolcher, og hun bød mig et. Hun fortalte at hendes veninde havde bestilt disse bolcher på internettet, og var blevet så begejstret for dem at hun nu delte små poser ud til hendes venner så de ligeledes kunne smage glæden og opleve smagen af barndommen. Først troede jeg ikke min søster.

Der produceres ikke slik som dengang vi var børn, men jeg rakte ud efter et bolsje, blandt de mange i posen, eksempelvis hold kæft bolcher. Min søster valgte et hold kæft bolche og sad stille i langt tid med bolsjen i munden. Jeg selv oplevede den intense smag af bolchen jeg havde valgt, og ganske rigtigt minede den mig om barndommen og smagem af sommer, sol og min barneglæde. Det havde jeg ikke kunnet huske længe, men med bolcherne kom det hele tilbage til mig. Jeg var målløs at et bolche kunne bringe som mange barndomsminder frem, men min søsters veninde havde haft ret. Det kunne disse bolcher.

Min søster havde altid foretrukket hold kæft bolcher, det havde været hendes favoritter, og sad stadig og tyggede på sit bolche,da jeg spurgte hende, hvor hendes veninde havde bestilt dem henne. Jeg fik efterfølgende slev bestilt nogle almindelige og hold kæft bolcher hjem til mig selv, så jeg fremover kunne blive mindet om barndommens smag, når jeg havde lyst til det. Mine venner er ligeledes blevet begejstret for bolcherne hver gang jeg bød nogen på at smage dem, og flere af mine venner har selv bestilt nogle til at have hjemme, for at blive mindet om deres barndomshistorier, hver gang de tog et af disse bolcher i munden. Sikke en glæde et bolche kan gøre. Det troede jeg ikke var muligt.