På minbolighandel.dk tilbyder de som overskriften siger, køberrådgivning. Der er flere forskellige pakker, som man kan benytte sig af.

Når du vælger Min Bolighandel som købermægler, bestemmer du selv i hvilket omfang vi skal hjælpe dig.

 

Totalpakken: Kr. 7.500 inkl. moms

 

Gennemgang af alle papirer, rådgivning om købsaftalen, prisen, finansieringen, servitutter, lokalplaner, evt. tilstandsrapport og forsikringstilbud, tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser samt alle sædvanlige ekspeditioner, herunder korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank, ejerforeningen/grundejerforeningen. Oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelsen, sikring af at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt.

 

Ekspeditionspakken: Kr. 5.000 inkl. moms

 

Omfatter Totalpakken men uden rådgivning. Denne pakke kan også udføres i handler hvor Min Bolighandel repræsenterer sælger, idet der kun er tale om ren ekspeditionssag.

 

Totalpakken og Ekspeditionspakken gælder ved køb af ejerlejligheder, villaer eller rækkehuse. Dog undtaget boligsalg der koster mere end kr. 10 mio., hvor individuelle priser aftales.

 

Andelsboligpakken: Kr. 4.000 inkl. moms

 

Andelsboligpakken omfatter gennemlæsning af købsaftalen, tilhørende dokumenter samt rådgivning. Endvidere hele den efterfølgende ekspedition samt vejledning.

 

Tilkøb af besigtigelse og forhandling: Kr. 3.500 inkl. moms

 

Omfatter besigtigelse af boligen i forbindelse med 2. gangs fremvisning, med henblik på forhandling med sælgers ejendomsmægler.

Husk rådgiverforbehold inden du underskriverkøbsaftalen:

 

“Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af købers rådgivers godkendelse af handlen i sin helhed. Indsigelser skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 4 hverdage efter at købsaftalen er kommet frem til købers rådgiver med købers underskrift.”

Uafhængig realkreditfinansiering
Skal du optage kreditforeningslån i forbindelse med købet, anbefaler de dog at tage en gratis og uforpligtende snak med et af banker og kreditforeninger uafhængigt firma, der er specialiseret i kreditforeningslån. Minbolighandel.dk kan stå inde for Stubkjær & Nielsen Realkreditrådgivning, som du kan finde på www.stubkjaer-nielsen.dk. Derudover skal du altid huske, at du er mere en velkommen til at ringe eller skrive til minbolighandel.dk for mere information eller yderligere spørgsmål.