Generelt

Når København bliver forvandlet til noget nyt

For 3 dage siden var jeg lige en lille tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på motoriserede løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt bestyrtet og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min mobiltelefon som kunne bruges til nogle af de her el-løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatkode til CIRC, som var den app eller applikation jeg havde fået ind på min telefon.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante rabatkoder som du kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

De små kan også sagtens

Hvorfor børn ikke skulle være med på de her motoriserede rugbrødskøretøjer er et mysterium for mig! Det er en rigtig god ting at prøve mange af de her ting sammen. Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin tætte og slidstærke heldragt og godt tucket ind med uldne tørklæder til halsen. Om mit barn så skal forsøge sig med et segboard eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Det er dog godt nok sørens man ikke kan leje segboards på samme måde som med løbehjul. Til gengæld kan du her finde en guide til gode segboards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i gården og haven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en gammel barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn anvendte vi for det ikke skal være løgn en gammel pull up bar, der akkurat kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!