Artikler

Nu bliver det snart endnu billigere at ryge

Hvis du for et år siden røg almindelige cigaretter betalte du cirka 10-20.000 kroner om året (efter skat!) afhængigt af, hvor mange cigaretter du røg.

Skiftede du til e-cigaretter skulle du virkeligt anstrenge dig for at komme over 1.000 kroner om året. Selv med en ny cigaret hist og her.

Og nu bliver det snart endnu billigere – i hvert fald, hvis du damper e-cigaretter.

e juice 2Konkurrencen er nemlig blevet intensiveret blandt danske e-cigaret-forhandlere. Når konkurrencen intensiveres falder priserne typisk også. Forhandlerne skal gøre et eller andet for at trække kunderne til og det vil ofte være at give kunderne den laveste pris.

Det er dårlige nyheder for både nuværende og kommende e-cigaret-forhandlere – men det er til gengæld gode nyheder for de danske dampere, der kan se frem til bedre service og bedre priser.

Allerede nu koster det ikke 50 kroner at købe e-væske til en hel måned – og det er altså den allerede forholdsvis lave pris, der lige om hjørnet falder yderligere.

De danske politikere har endnu ikke besluttet, om det endeligt skal være lovligt eller ej at dampe e-cigaretter. Dette forventes de at tage stilling til i løbet af 2014 en gang for alle.