Generelt

Opdag anderledes oplevelser i KBH

For 3 dage siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el-løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt skræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en ung mand, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk tilføjede han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet på nettet og derfor fik den her tur gratis.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Lime eller Voi. Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. På min mobiltelefon fandt jeg en app altså et program til mobilen. Så derfor søgte jeg hurtig på bonuskode til Tier, som var den app eller det software jeg havde installeret på min mobil.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Med børnene “ombord”

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og opleve de nye “køretøjer”. Ved at gøre tingene sammen så bliver det så meget hyggeligere! Dog skal han altså sikres på hele kroppen og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin forede dragt og godt pakket ind med uldne halstørklæder. Om mit barn så skal afprøve et airboard eller et motoriserede løbehjul ved jeg ikke helt. Det er dog godt nok sørens man ikke kan leje airboards på samme facon som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en analyse og test af segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i baggården! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassebil brugte vi for det ikke skal være løgn en rund metal plade fra min gamle squat rack, der akkurat kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassevognen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!