Artikler

Sådan laver du en flot belysning af dit bryggers

De fleste villa-ejere har et rum, som er et såkaldt bryggers, og her finder man ofte en vask, og et sted for en eventuel baby kan skiftes, og derudover er der ofte en vaskemaskine til at vaske tøj, og en tørretumbler til at tørre det. Derudover det finder man også ofte en vand og varmemåler, og det er her de fleste i huset placerer sine beskidte sko og jakker, og derfor kan man altså gå ud fra at et bryggers nok er det kedeligste rum i huset, selvfølgelig lige efter et kedeligt pulterrum.
loftspot
I denne artikel, eller nok nærmere guide, vil jeg komme nærmere ind på hvordan du belyser et så kedeligt rum, og måske gør det lidt mere spændende, interessant og brugbart end det var før i tiden. Det er i dette rum at tøjvask, grovvask, fryser, strygejern og opbevaring foregår, og derfor er det et meget interessant rum. I et rum med så mange funktioner er det derfor vigtigt at sørge for at belysningen fungerer 100% optimalt, og her er der altså ikke plads til halve løsninger, for her skal alt bare spille perfekt sammen, og fungerer ét hundrede procent optimalt. Derfor er det vigtigt at du sørger for at alle flader i rummet er belyst, så det gør det lettere at navigerer sig rum i dette rum, da der netop er så mange funktioner i rummet. Derudover er det også en god idé at sørge for at skabe nogle rare og hyggelige rammer i dette rum, da man måske skal opholde sig meget i rummet i forhold til de mange funktioner rummet har.

 

Derfor er der altså et par ting du bare skal have styr på, og det er nemlig at hele rummet er lyst op, og det har jeg altså prøvet at frembringe i denne guide. Jeg håber at du vil tage nogle af mine råd og observationer med i din kommende indretning af dit bryggers, for jeg mener selv at det er et af de vigtigste rum at tænke over nå man skal lave en indretning af belysningen, for der er jo netop utroligt mange funktioner i det rum.

 

En løsning til at få god ovenfra lysning i et sådan rum, er måske at kigge på noget downlight.