Rejse

Seattle er en dejlig og stor by, jeg vil besøge i morgen fordi jeg rejser til USA

Flere rejser til USA kan være sunde for krop og sjæl. Derfor vil jeg gerne høre, om du er frisk på at foretage sådanne rejser med mig. Der er ingen grund til bekymring, hverken fra din eller min side. Derfor vil jeg blot lige høre dig, om du vil med mig til USA. Jeg har en ven ved navn Erik, og vi skal begge på flere rejser til USA. Det første skal vi skal hen er Seattle, fordi vi begge har aftalt det i forbindelse med vores rejser til USA. Vi vil gerne til Seattle, fordi vi begge har været meget store Nirvana fans, og vi ved alle at deres forsanger kommer fra den destination. Derfor vil vi gere besøge Seattle, og jeg håber at vi bliver positivt overrasket, når vi skal til USA for at besøge den gode destination Seattle. Læs mere her http://www.usatours.dk/.

 

At besøge Seattle er muligt efter flere rejser til USA

Nu er der ikke så lang tid til Erik og jeg skal af sted på vores flere rejser til USA. Men du kan stadig melde dig til og hoppe med på vognen. Det vil måske være meget impulsivt fra din side af, men det er stadig en rigtig god ting, hvis du har lyst til at komme med os på flere rejser til USA. Der er nemlig ikke noget dejligere end sådanne rejser, hvor man mærker en stor frihed. Erik og jeg drager på rejser til USA om ikke så lang tid. Vores bagage har stået klar i snart to år, fordi vi har ventet så længe på denne rejse. Vores forventninger er så tårnhøje, at de kun kan blive skuffet nu, men nu må vi se, hvad det bliver til med rejser til USA.