På loppetjansen.dk kan du finde alverdens foder til alverdens dyr. Men står du lige og mangler den rigtige foder til katten? Så tag ind og tag et kig på www.loppetjansen.dk og find det du lige står og mangler. Jeg kan garantere for, at der er det, du lige står og mangler!

Hos loppetjansen.dk har de førende mærker inden for kattefoder og de har altid billige priser på foder til katten. Du finder både tørkost, vådfoder og potionspose katte mad på deres side.

lopperDet er vigtigt at katten får en god kvalitets tørkost foder da dette er let at give til katten og man er sikker på at den får alle de rigtige, livsnødvendige vitaminer som den har brug for.

Derud over har nyeste forskning vist at katte har godt af også at få en del af sin kost som vådfoder, dåsemad eller portionspose foder. Dette bidrager til et sundt urinvejssystem, da mange katte drikke for lidt vand og ved at give en del af kattemaden som vådkost får katten automatisk mere vand i sin diæt.

Loppetjansen.dk sælger Royal Canin kattefoder, Hills science plan kattefoder, Arion foder til katte, Felidae catfood, samt Applaws kornfrit kattefoder til katten.

 

Der findes mange typer kattemad og alt efter hvilket behov din kat vil det være forskelligt hvilket foder den har brug for at få, samt hvad den kan lide at spise.

Og hvad er der værd at vide, om de forskellige produkter?

Royal Canin Foder til katte:

Her vælger du først om din kat er kun en inde kat (indoor), eller om den kan komme både ind og ud (in &outdoor), killing(0-12mdr.) eller om det er en til katten med særlige behov (fedme, hudproblemer, Sterilistede/kastreret, maveproblemer) Eller om det er en racekat.

Hills kattefoder:

Her vælger du kategori alt efter hvor gammel din kat er

Killing 0-12mdr

Voksen 12-6år

Senior 6år +

Felidae catfood er naturlig kattefoder fra USA, og dette foder indeholder meget kød, grønt og frugt samt masser af urter. Bruges fra killing til senior.

Applaws er kattemad med masse af kød og uden korn, findes som både våd og tørkost.