Alt det andet

Står du, og skal give en gave til en kollega?


Er du på udkig efter årets firmagave til dine medarbejdere og kunder – så kig ind her og se om du kan blive inspireret på http://www.coredesign.dk/firmagaver .

Inde på hjemmesiden har de et stort udvalg af alle de mest almindelige typer gaver som delikatessekurve, chokoladegaver, vingaver, brugskunst samt en række nye anderledes og inspirerende gaver. Det er også disse gaver, som er mest idealle til en god firmagave.

Hos Coredesign har de mere end 25 års erfaring i at hjælpe deres kunder med alt det, en virksomhed eller organisation giver internt og eksternt, med det formål at udvikle positive relationer, samt skabe erindring, synlighed og motivation. Det er bl.a. også det, der gør denne hjemmeside utrolig populær blandt kunderne. Det skal dog også siges, at vi er blevet utroligt dovne, og gider ikke bruge vores tid på, selv at lave en gavekurv eller lignende, så man har fundet ud af, at man kan bestille det i stedet for.

På coredesign.dk har du bestemt også en utrolig god leveringstid. Bestiller du varer uden logo er leveringstiden indenfor 2 dage. Med logo på kan de levere varerne på 2-3 uger fra kunden har godkendt korrektur, 10-12 arbejdsdage. Det er en ganske udmærket leveringstid for disse varer. Dog skal man huske, at man skal bestille i god tid, da leveringstiden er lidt længere end som så mange andre hjemmesider. Normalt plejer man at kunne få sine ting leveret inden for 3-7 dage, men det er bestemt i orden, at have denne leveringstid.

Måden man køber på, er en ganske normal måde, som på alle andre sider. Dette er den bedste måde, hvis du ikke helt ved, hvilke varer du skal bruge eller har brug for nogle gode ideer eller har nogle spørgsmål, du skal have besvaret først. Du kan være sikker på, at Coredesign altid står klar med kompetente og servicemindede konsulenter til at rådgive dig om firmagaver og reklameartikler.