Alternativ behandling

Stamceller kan hjælpe dig

Hvem vil ikke helbredes, hvis man er syg med en svær sygdom eller lidelse, som er vanskelig at helbrede? Der bliver årligt doneret milliarder til forskning på sundhedsområdet rundt omkring i verden, således at lægerne og videnskabsfolk har ressourcer til at forske og finde nye kure til at helbrede befolkningen.

Det er oftest en lang proces at finde en kur, som kan strække sig over mange år, men ikke desto mindre er det fantastisk når det lykkes og man derved kan forbedre utallige menneskers liv. Hos StemCare har vi stor erfaring indenfor forskning i stamceller, og bliver hele tiden klogere på, hvad disse kan bruges til. stamceller4Stamcellebehandling har allerede været anvendt i lægelige behandlinger for en række sygdomme i årtier, og man forsøger hele tiden at udvide den lægevidenskabelige forskning således at man på sigt kan blive i stand til at kurere endnu flere sygdomme med stamcelleanvendelse. Gå ind påhttp://www.stemcare.dk/ og se eksempler på, hvilke sygdomme man behandler med stamceller i dag.

Du kan inde på hjemmesiden finde alt om emnet stamceller og behandling: hvad stamceller er, hvordan man behandler med stamceller og blive klogere på, hvad vi kan hjælpe med, netop dig hos StemCare. Du kan læse de seneste nyheder inden for forskning og vi afholder løbende foredrag om behandlingsmuligheder og stamcelleanvendelse hvor du kan tilmelde dig. Du kan læse blog med nyheder fra stamcelle forskningens verden; historier om andre forældre og opdateringer fra vores læger og medarbejdere.  Vi har en hotline hvor du også kan ringe akut hvis behovet opstår. Hos StemCare gør alt for at du føler dig tryg med hensyn til viden og forsøger altid at besvare dine spørgsmål og hjælpe efter bedste evne, fordi vi ønsker at passe på dig og din familie. Vi tager derfor hånd om dig og dine børns fremtid.