Generelt

Vælg det rette parkeringsselskab som samarbejdspartner

Det er blevet mere almindeligt, at man efterhånden ikke kan parkere gratis nogle steder mere. I takt med at der skyder flere og flere boligforeninger, butikskæder og virksomheder op, stiger behovet for parkeringskontrol også. Før i tiden var det meget almindeligt, at man som bilist skulle trække en parkeringskvittering i en automat og placere denne i forruden, eller at man skulle have en gæstelicens for at kunne benytte parkeringspladsen i en boligforening, når man skulle besøge venner eller familie. Læs mere om brugen af et godt og solidt parkeringsselskab, hvis du som virksomhed eller boligforening har behov for god parkeringskontrol og ikke ønsker at det skal være bøvlet for brugere eller i den daglige drift.

Dette får du ved et samarbejde med et parkeringsselskab

I Danmark findes der flere parkeringsselskaber, der har god erfaring med parkeringskontrol og som yder en fantastisk service for både de daglige brugere af systemet, men også for jer som virksomhed eller boligforening. Ved at bruge et parkeringsselskab får I en fremtidssikret og digital parkeringskontrol, der tjekkes af servicemindede parkeringsvagter. Kontrollen har stor gennemsigtighed og er nem at bruge for både de daglige brugere, og virksomheden eller boligforeningen, der aftaler samarbejdet. Der ydes oftest 24-timers vagtkontrol og der er ekstra fokus på spidsbelastninger i døgnets tidspunkter, hvor det vurderes, at parkeringspladsen er travl i forbindelse med både højtider og de tidspunkter på dagen, hvor alle skal til eller fra arbejde.

Udlicitér opgaven til et parkeringsselskab

Det er ingen hemmelighed, at der kræves både tid og personale for at opretholde en pæn og god parkeringsplads, hvor der er styr på parkeringstilladelserne og hvor der udskrives bøder til dem, der ikke formår at overholde de udstukne regler. At give opgaven videre til et kompetent og erfarent parkeringsselskab letter virksomhedens daglige arbejdsbyrde og skaber ro omkring parkeringssituationen.