Købs Guide

Valg af sommerkjole

Alle kvinder leder efter den rette sommerkjole, men hvordan finder man egentlig den? De fysiske butikker og internettet har et stort udvalg af sommerkjoler, så der er noget for enhver smag. Den store udfordring er, at det kan være svært at vælge mellem de mange kjoler. Jeg har blogget om tøj og mode i 4 år og har dermed erfaring med at vælge de rette beklædningsgenstande til både mænd og kvinder. Nedenfor får du en række gode tips til, hvordan du finder den rette kjole.

Kropsform 

Det er først og fremmest vigtigt, at man har sin egen kropsform med i tankerne. Har man lidt for mange kilo på kroppen, vil det ikke være anbefalesværdigt at købe en alt for stram kjole. Er man derimod slank, kan man købe en kjole, der sidder tæt på kroppen. Der ligger en udfordring i at finde en kjole, der fremhæver ens pæne former og skjuler de mindre pæne former.

Farvevalg 

Kigger man på udvalget af sommerkjoler vil man se, at de generelt er meget farverige. Gul, pink og rød er blot nogle af de populære farver denne sommer. Når man skal vælge kjolens farve, bør man tænke over sin egen hudfarve. Det vil nemlig være smart at finde en sommerkjole, som bedst muligt kan fremhæve sin kulør. Hvis man er sommerbrun, vil en hvid sommerkjole kunne fremhæve det markant. Modsat vil det ikke være anbefalesværdigt at vælge en gul kjole, hvis man er meget lys i huden.

Anbefaling

Alle de kendte mærkevarer har været ude med nye kollektioner denne sommer. Som forventet har der både være skuffelser og overraskelser. Margot kjoler er en af de store overraskelser, da de har formået at skille sig ud fra traditionelle kjoler. I den lidt billigere prisende har Du Milde kjoler også haft stor succes i Danmark. Vælger du en af de to mærker, så kan du ikke gå helt galt i byen. Du skal ikke købe kjolerne for prisen, men udelukkende for kvalitet og design.