Blog

Vigtigt at vide om coaching

Er du begyndt at overveje mulighederne, for at gå i gang med professionel coaching, http://habitmanager.com/resurser/, så er der ingen tvivl om, at det udelukkende vil være en beslutning jeg kan støtte dig i. Jeg er sådan set ligeglad med, om du er en person der har brug for den helt store workshop og ligefrem en psykolog ved din side, for at få dig i gennem de første par timer, eller om du kan nøjes med et overfladigt foredrag om coaching. Det er der mange der kan, og folk har typisk bare brug for et par gode ideer, til at gøre deres hverdag lidt nemmere. Det havde jeg også selv, og det var altså også gennem et foredrag, at jeg fik det bedre, og der skulle virkeligt ikke mere til. Jeg er sikker på, at en workshop ikke ville have haft den modsatte effekt, men jeg tror heller ikke, at jeg ville have fået mere ud af en workshop, da jeg nemlig ramte sømmet lidt på hovedet med dette foredrag om coaching.

Find det bedste foredrag

Derfor vil jeg altså også anbefale dig, at finde det samme foredrag som jeg selv var til. Så kommer du i hvert fald godt fra start, og du kan jo altid eskalere efterfølgende, og hvis du har lyst tage til en workshop. Det tvivler jeg dog på, at og det er simpelthen fordi, at dette foredrag er så godt, at alle der tager til et, også ender med at have fået nok. Det er altså ikke så dumt, som man skulle tro, og det er jo mange gange også grunden til, at du simpelthen bare skal sørge for at give mig ret i dette med det samme. Det vil i hvert fald være det smarteste for dig selv at gøre, da der jo ikke er nogen tvivl om, at coaching virkeligt kan hjælpe dig til et bedre liv.