Artikler

Vil du gerne beskytte dig hjem i mod indbrudstyve

Vil du gerne beskytte dig hjem i mod indbrudstyve, så er der flere måder, som du kan gøre det på. Du kan blandt andet beskytte dig mod indbrudstyve ved, at investere penge i en tyverialarm, men hvilken alarm skal du så vælge? Udvalget af forskellige former for alarmer er så stort, at det kan være svært, og finde frem til den første.

Med eller uden serviceaftale

Skal man vælge et alarmsystem med eller uden aftale, er for mange mennesker en svær beslutning, da der jo er fordele og ulemper ved alt.

Fordele ved serviceaftale

Fordelene ved en serviceaftale er, at du ikke selv skal stå for vedligeholdelse af alarmen. De sørger altså derfor for, at den hele tiden fungere, tjekker at der er batteri på den med jævne mellemrum, også følger der typisk en form for vagt aftale med. Så hvis din alarm skulle gå, for der er indbrud i dit hus, så kommer der en vagt bil ud, som forhåbenligt kan stoppe tyvene, ellers sikre beviser hen til politiet kommer.

 

Ulemper ved en serviceaftale

 

Det er typisk en del dyrere og have et abonement hos et alarmfirmaer, da det jo kræver de bruger noget arbejdskræft på det. Prisen er helt klart den store del, af det at vælge en serviceaftale.

Villa eller lejlighed

 

Når man bor i en lejlighed er det typisk en anden form for tyverialarm, end dem som man bruger i en villa. Det er forskellige måder, som man skal sikre sig på. I en lejlighed er det typisk ens hoveddør, som man bare skal sikre sig mod, da det er svære for dem, at kravle ind igennem et vindue, med mindre du har lejlighed i stuen.

Hvis du har en bagtrappe så anbefaler vi, at du får sat en alarmsensor op der. En ekstra sensor skal typisk tilkøbes, da man til lejligheder for det meste kun får en sensor med til hovedøren, og én rumsensor.