Alt det andet

Virksomheder uddanner internt i online markedsføring

Det kan være rigtigt svært at finde kompetent arbejdskraft inden for online markedsføring. Så svært, at danske virksomheder vælger i stedet for at uddanne internt i stedet for at søge ude på jobmarkedet.

Det skorter nemlig ikke just med danskere, der er dygtige til søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, PPC-annoncering og lignende og som har lyst til at sidde i et fast job for den samme virksomhed. Ofte sidder de i et bureau eller som selvstændige i stedet – men for en virksomhed af en vis størrelse er det mere fordelagtigt at have de dygtige mennesker siddende direkte i virksomheden.

Uddannelser som OmUDD.dk fra Bigum & Co bliver taget i brug, når de rigtige mennesker skal skabes (ikke findes) til at varetage online markedsføring i ens virksomhed. Kurserne koster mange penge, men det er dyrere at hyre den forkerte arbejdskraft eller ikke at uddanne den nuværende. Det skaber dårlige resultater og det kan over en lang periode slå en virksomhed ihjel.
For de danskere, der har kompetencer inden for online markedsføring, er det en fantastisk situation. De får nemlig nemt ved at finde et job, hvis de har lyst til at tage et. Og det er ikke en så ringe situation at stå i.